Blog

Am încredere în MINE și în UNIVERS

Am încredere în mine

Am încredere în univers

Am încredere în viață

Sunt un suflet minunat. Nu a mai existat și nu există nicio alta ființă ca mine. Sunt unicată, specială și minunată.

Am toate calitățile necesare pentru a reuși tot ce îmi doresc. Am venit pe această lume cu toate instrumentele de care am nevoie pentru a-mi învața toate lecțiile, pentru a evolua și pentru a fi fericită.

Situațiile dificile din viața mea sunt acolo pentru a mă ajuta să conștientizez ce mai pot îmbunătăți la mine. După fiecare lecție învățată, devin o variantă și mai bună a mea, mă apropii și mai mult de fericirea supremă.

Totuși, am deja tot ce am nevoie pentru a fi fericită și pentru a mă bucura de viață. Trăiesc în prezent și mă bucur de drumul pe care mă aflu, mă bucur și profit de cel mai potrivit moment pentru a fi fericită: acesta este momentul de acum.

Am încredere că voi ajunge fix acolo unde îmi doresc, că o să devin fix persoana care îmi doresc să devin. Eu sunt creatoare vieții mele. Eu pot. Universul mă susține pe acest drum. Fiecare om pe care îl întâlnesc reprezintă o verigă de aur pentru evoluția mea. Lumea este un loc sigur. Lumea este minunată și îmi vrea doar binele.

Îmi sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt. Simplul fapt că sunt, că exist, îmi aduce bucurie. Mă iubesc necondiționat. Sunt cea mai bună prietenă a mea și persoana pe care știu că mă pot baza mereu. Îmi sunt și îmi voi fi mereu alături. Sunt blândă și am răbdare cu mine. Am grijă de sufletul meu și de dorințele mele. Îmi ofer tot ce am nevoie și mă tratez ca pe cel mai important om din viața mea.

Respect și iubesc ceilalți oameni, însă am grijă ca eu să fiu și să rămân cea mai importantă persoană din viața mea. Am grijă de fericirea mea. De sufletul meu. De oamenii dragi din viața mea. Sunt conștientă că nu îi pot iubi și face fericiți pe ceilalți, dacă eu nu ma iubesc și nu mă fac fericită.

Am grijă să mă încarc cu energie pozitivă și să am un rezervor plin cu iubire. Sunt conștientă că nu pot oferi nimic altora, din moment ce nici eu însumi nu am. Tocmai de aceea, am grijă de mine și mă pun pe primul loc. Mereu!

Mă desprind pe zi ce trece de convingerea limitativă conform căreia iubirea de sine ar însemna egoism. Plantez în locul ei o convingere nouă, și anume, aceea că iubirea de sine este sănătoasă și absolut necesară. Doar atunci când eu sunt bine și fericită îi pot face și pe alții fericiți.

Mă iubesc, mă iubesc, mă iubesc!

Universul mă iubește și el și mă ajută să învăț cât mai ușor lecția iubirii de sine. Îmi sunt recunoscătoare că am devenit conștientă de acest aspect. Știu că nu pot rezolva o problemă dacă nu o cunosc, mai întâi. Tocmai de aceea, chiar dacă nu mă iubesc încă așa cum ar trebui, ma simt binecuvântată că am devenit conștientă de acest lucru. Știu că voi reuși. Am toate instrumentele necesare, asigurate în mod Divin, pentru a reuși.

Mă iubesc pentru simplul fapt că încerc. Că mă preocup de mine și de sufletul meu. Sunt mândră de mine. Îmi sunt profund recunoscătoare pentru tot.

Tocmai de aceea, am grijă de mine. Caut să descopăr ce îmi place și am grijă să fac ceea ce îmi place zilnic. Mă plimb în natură, beau un ceai, ies cu prietenele în oraș, îmi pregătesc o cină delicioasă, meditez, citesc o carte, ascult afirmații pozitive și muzică care îmi ridică vibrația, îmi dă stare de bine și liniște sufletească. Experimentez săptămânal câte ceva nou și sunt atentă, descopăr lucrurile care îmi aduc bucurie și am grijă, mai apoi, să mi le ofer cât de des posibil.

Am grijă de corpul meu și de alimentația mea. Sunt conștientă de importanța acestui vehicul minunat care mă ajută să exist în această lume. Am o sănătate perfectă.

Mă iubesc și îmi ofer extrem de multe lucruri și activități care mă fac fericită și sănătoasă. Atât emoțional, cât și fizic.

Mă simt pe zi ce trece tot mai bine, tot mai liniștită, tot mai fericită.

Eu sunt singura responsabilă pentru fericirea mea.

Întrucât reușesc să mă fac atât de fericită și îmi ofer atât de multe, iubirea mea pentru mine crește și mai mult, pe zi ce trece. Încrederea în mine, crește și ea, întrucât îmi demonstrez mie că pot. Pot să mă fac fericită. Pot să îmi satisfac toate dorințele și nevoile. Pot să fiu cea mai bună Prietena a mea.

Iubirea pentru mine se reflectă și în exteriorul meu. Atrag oameni care mă iubesc. Oamenii care nu o fac, se retrag din viața mea. Accept însă cu ușurintă acest lucru. Îi las să plece, întrucât știu că face parte din proces. Plecarea lor este o dovadă concretă a schimbării mele. Întrucât mă iubesc și mă respect, îmi doresc în viața mea doar oameni care mă iubesc și mă respectă, la rândul lor, așa cum o fac și eu.

Radiez de fericire și bucurie de viață. Această energie minunată atrage oameni minunați care sunt pe aceeași lungime de undă cu mine. Leg conexiuni profunde cu ei și sunt recunoscătoare să am astfel de persoane în viața mea.

Viața mea este minunată. Eu sunt minunată. Această lume este minunată!

You may also like...