Blog

Cum îți îndeplinești dorințele?

Îndeplinirea dorințelor este cu siguranță o „dorință“ comună pe care o avem cu toții. Diferența majoră apare în reușita îndeplinirii acestora. Pentru unii pare a fi extrem de facil. Obțin cu ușurință lucrurile pe care și le doresc și se bucură de atât de multe lucruri și experiențe frumoase. Aceste persoane sunt catalogate, mai degrabă, ca „norocoase“. Este însă vorba doar de „noroc“? Și dacă nu, cum se face că ele reușesc și noi nu?

Care este secretul? Probabil te-ai întrebat și ai reflectat deja, de mai multe ori, asupra acestui lucru. Poate că ai citit, auzit și încercat să pui în practică diverse sfaturi și tehnici de materializare. Cu toate acestea, materializarea dorinței a fost fără reușită sau s-a întâmplat doar după ce ai depus extrem de mult timp și efort.

Mai jos am făcut un scurt rezumat al „secretelui“ îndeplinirii dorințelor.

Din punctul meu de vedere, bazat pe tot ce am citit și experimentat până acum, ele reprezintă cele mai importante aspecte în procesul materializării. Despre ele se scrie în toate cărțile de spiritualitate, psihologie, chiar și în Biblie, despre ele vorbesc toți învățătorii și oamenii evoluați, ele sunt cele care pe mine m-au ajutat enorm în procesul materializării.

Hai să începem! cel mai important aspect ar fi acela că:

Secretul pentru a-ți îndeplini o dorință este să crezi din toată inima că ea a fost îndeplinită deja.

Da. Știu că sună ciudat și știu că pare, la o primă vedere, extrem de dificil să crezi că s-a îndeplinit deja, din moment ce singurul lucru pe care îl poți resimți este „dorința“sau „lipsa“ acelui lucru din viața ta.

Pare dificil să te simți iubit și în siguranță, atunci când suferi din cauza singurătății, când îți dorești din toată inima un partener.

Pare dificil să te simți bogat, să simți abundență financiară, atunci când ești îngropat în datorii, când de abia ai bani să plătești chiria, când trăiești de la lună la lună.

Pare dificil să simți că ai cel mai minunat loc de muncă, atunci când fiecare zi este un calvar, când nu te înțelegi bine cu colegii și nu îți place ceea ce faci.

Toate par dificile. Știu. Și pentru mine a fost extrem de greu să reușesc să înțeleg și să pun în practică toate acele „concepte frumoase“ din cărți, care, uneori, mai mult mă enervau decât să mă motiveze. Citeam și mă gândeam: „da. minunat. Ușor de spus. În teorie este totul frumos. Spune-mi, te rog, și cum pot pune în practică.“ Nu prea mi-a răspuns, din păcate, nicio carte. A trebuit să pun cap la cap toate ideile si micile exercitii gasite in diverse carti, iar mai apoi sa le completez prin dezvoltarea propriilor exerciții și sisteme prin care aș fi putut să aplic ceea ce citeam.

Din punct de vedere teoretic, dar si experimental, se susține ideea conform careia, „GÂNDURILE“ sunt cele care ne creează realitatea fizica.

⚜️Toate gândurile pe care le-ai avut de-a lungul întregii tale vieți, te-au condus acolo unde ești acum.

⚜️Toate gândurile pe care le ai în momentul de față, te conduc acolo unde vrei să ajungi.

Cu alte cuvinte, TOT ceea ce ai în momentul actual în viața ta, a fost creat de tine. Nu ai putut remarca acest fapt, întrucât între gândurile pe care le avem și momentul materializării lor există o anumită „pană de timp“. Asta înseamnă că ceea ce gândești, nu se îndeplinește imediat, ci după o anumită perioadă de timp.

Imaginează-ți gândurile ca pe niște monezi. Să ne imaginăm că vrei să aduni 100 Euro. Fiecare ban pun în pușculiță te apropie și mai mult de suma dorită. Cât de des vei pune bani în pușculiță și ce valoare vor avea monezile este extrem de important. Una va fi să pui 2 Euro pe zi, și alta să pui 1 cent la 2 două săptămâni. Observi diferența? Exact așa se întamplă și cu gândurile noastre. Este nevoie de un anumit „număr de gânduri“, de o anumită intensitate pentru a se materializa ceea ce îți dorești, lucrul la care te-ai gândit.

Noi nu manifestam si nu atragem in viata noastra doar ceea ce ne dorim, ci și ceea ce nu ne dorim.

Subconstientul nostru nu poate face diferenta intre ce este bine si ce este rau. El ne este doar un „servitor“ fidel, care transforma in realitate toate gandurile noastre, fie ele bune sau rele. Lucrul la care ne-am gandit cel mai mult, acela va fi atras in viata noastra.

Daca atentia ta este doar pe lipsuri, daca te gandesti toata ziua doar la datorii si la imposibilitatea ta de a le plati, afla ca vei atrage si mai multe datorii in viata, intrucat subconstientul iti va materializa gandurile pe care le ai. Acesta nu va putea sa atraga „bogatia“, deoarece tu nu te gandesti la ea.

Invata sa te gandesti DOAR la ceea ce iti doresti, nu la ceea ce nu iti doresti, iar in viata ta vor aparea adevarate miracole.

Exercitiu:

De fiecare data cand observi ca te gandesti la ceea ce nu iti doresti, gandeste-te imediat la opusul lui. Imagineaz-ti timp de cinci minute opusul lucrului pe care nu il doresti.

De exemplu, daca te gandesti la faptul ca esti singur si ca ti-ai dori sa ai pe cineva, s-ar putea ca atentia ta sa fie mai mult pe imposibilitatea de a gasi pe cineva potrivit tie. In loc sa ramai in starea de „victima neputincioasa“ si sa ai emotii negative, alege sa preiei controlul asupra vietii si emotiilor tale. Muta atentia de pe singuratate, pe relatia fericita pe care ti-o doresti. Imagineaza-ti lucruri pe care le vei face cu partenara/ partenerul, simte emotiile pe care le vei avea in prezenta persoanei iubite, gandeste-te la cum va arata relatia voastra. Imagineaza-ti tot ce vrei tu: cum mancati, cum radeti, cum purtati conversatii lungi si interesante, cum cititi sau alergati impreuna, cum va uitati la un serial, cum va plimbati de mana prin parc, orice, orice ITI DORESTI. Incearca sa simti acele emotii cat mai mult. Ce vei simti cand luati masa la lumina lumanarii? Dar cand ai ajuns acasa de la munca si ai gasit o surpriza? Sunt sigura ca ai prins ideea:

Vizualizare + Emotii

(a lucrurilor pe care le vrei, nu a celor pe care nu le vrei)

La fel poti face si in alte domenii ale vietii tale. Ai datorii? Nu iti ajung banii de la luna la luna? de fiecare data cand te simti stresat si te gandesti la asta, imagineaza-ti ca traiesti o viata in care resursele financiare sunt mereu suficiente, imagineaza-ti cum te-ai simti, linistea si bucuria din sufletul tau. *energia banilor este insa o tema mult mai speciala si necesita aprofundata mai in amanunt. Pentru ea o sa pregatesc un alt articol.

Afirmațiile pozitive și recunoștința, sunt de asemenea, instrumente extrem de prețioase în procesul materializării.

Un alt aspect extrem, extrem de important, care reprezintă poate și factorul cheie în finalizarea manifestării și îndeplinirea dorințelor este reprezentant de acțiune. Întrucât este atât de importantă, am pregătit un articol doar pentru ea. Citește-l neapărat: De ce nu mi se îndeplinesc dorințele?

You may also like...