Blog

Mă iubesc, mă respect și sunt demnă de a fi iubită

Aceste afirmații sunt un instrument de lucru pentru articolul cu titlul “de ce îți dorești să păstrezi un bărbat cu orice preț în viața ta?”

Îmi doresc să îți ofer un mic suport și în a lucra practic cu anumite aspecte încă problematice din viata ta, întrucât știu că înțelegerea doar dpdv teoretic nu este întotdeauna suficientă. Avem nevoie de instrumente și sfaturi utile pentru a pune și în practica. Afirmatiile pozitive sunt un instrument extrem de util pentru a produce schimbări profunde. Este necesară însă repetiția pentru a deveni parte din noi și pentru a se produce schimbarea. Asculta aceste afirmații în liniște, de mai multe ori, de fiecare data îți dorești să plantezi semințe pozitive în subconștientul tău, sau de fiecare data când te simți descurajata.

Mă iubesc, mă respect și sunt demnă de a fi iubită

Te doresc în viața mea, doar dacă și tu o faci. Dacă nu, te las să pleci și te eliberez

Îmi doresc și accept în viața mea doar bărbatul care mă dorește, de asemenea, în viața lui, așa cum îl doresc eu.

Mă iubesc, sunt minunată și am o părere extrem de bună despre mine.

Tocmai de aceea, îmi doresc în viața mea un bărbat care poate să recunoască toate calitățile mele și astfel să ia decizia conștientă de a forma o relație cu mine, fiind recunoscător că m-a cunoscut și că ca mă are în viața lui. Dacă nu le poate recunoaște și dacă nu își dorește să formeze o relație cu mine, atunci aleg să îl las să plece.

Mă iubesc, mă respect și iau decizii înțelepte care îmi vor aduce fericirea.

Nu am niciun motiv pentru a încerca să îl păstrez inutil în viața mea. Acest lucru ar însemna atât suferința mea, cât și suferința lui. Tocmai de aceea, cu maturitate emoțională  și toată iubirea din lume, dacă nu își mai dorește să rămână în viața mea,  îl las să plece și astfel fac loc în viața mea partenerului care mi se potrivește, cu care am interese și valori comune și care poate să recunoască frumosul din mine. Partenerelui meu actual, de asemenea, îi ofer astfel oportunitatea de a întâlni și a avea pe cineva lângă el care îl poate face fericit. Asta înseamnă iubire. Atât pentru mine, cât și pentru el.

Mă iubesc, mă respect, mă apreciez și sunt demnă de a fi iubită

Întrucât mă iubesc și mă respect pe mine însumi, sunt dispusă să accept în viața mea doar un bărbat care mă iubește, mă respectă și mă apreciază, așa cum o fac și eu.

Dacă observ că nu este așa, nu o să fac tot posibilul să îl păstrez în viața mea din cauza fricilor și rănilor mele. O să mă întorc, mai degrabă, spre mine și o să mă uit în interiorul meu, o să mă întreb pe mine însumi cu blândețe, compasiune și iubire care este frica sau rana din spatele acestei dorințe nesănătoase de a avea lângă mine o persoană care nu mă vrea.

Mă iubesc, sunt conștientă și mă vindec de rănile și traumele din trecut.

 Sunt conștientă de faptul că partenerul meu nu este un obiect și are dreptul să fie fericit, la fel cum îl am și eu. Nu voi încerca să îl manipulez pentru a-mi satisface dorințele mele egoiste sau pentru a fugi de fricile și rănile mele profunde.

Mă iubesc și îmi asum responsabilitatea pentru fericirea sau nefericirea mea.

Îi respect dorințele și deciziile, indiferent care ar fi acestea. Sunt sigură pe mine și nu îmi este teamă că o să-l pierd. Nu aș putea să îl pierd din moment ce mă iubește, părerea lui despre mine este una minunată și își dorește să îi fiu alaturi.

Sunt conștientă de faptul că pentru a avea o relatie frumoasă și sănătoasă este necesar ca relatia cu mine însumi să fie una sănătoasă și plină de iubire, astfel încât sa îi pot oferi partenerului meu libertate, iubire, încredere, întelegere și compasiune.

Mă iubesc și sunt iubitoare, înțelegătoare și înțeleaptă.

Nu pot sa pierd ceva ce este dat sa fie al meu. Îmi doresc să îi ofer partenerului meu toată libertatea din lume, în fiecare zi, iar el să ia în fiecare zi decizia de a rămâne lângă mine, întrucât ne potrivim, mă iubește, sunt o femeie minunată care îl face fericit în fiecare zi și care îi oferă atât de multe lucruri și emoții minunate. Tocmai de aceea, partenerul meu se simte binecuvântat și recunoscător că mă aflu în viața lui.

Dacă nu este așa, nu poate recunoaste aceste lucruri și nu mă vrea în viața lui, atunci plecarea lui nu este o pierdere, ci o un caștig, o eliberare.  

Mă iubesc, mă respect, mă apreciez si sunt demnă de a fi iubită

Sunt constienta de faptul că partenerul meu va rămâne în viața mea doar atâta timp cât este nevoie să rămână și doar atât cât avem de învățat unul de la altul.

Tocmai de aceea, nu îmi consum energia în a analiza ce este în neregulă cu el sau cum să îl păstrez cu orice preț în viața mea, ci îmi investesc constient energia în a lucra cu mine și a deveni persoana pe care si eu însumi aș dori să o am ca partener în viața mea

Pe zi ce trece, devin cea mai bună varianta a mea

Sunt conștienta că mai am ÎNCĂ anumite aspecte la care trebuie să lucrez, pe care mi le asum și nu le proiectez pe partenerul meu

Totusi, în pofida lucrurilor pe care trebuie să le îmbunătățesc, sunt demnă de a fi iubită

Mă iubesc, sunt din ce în mai conștientă și mă vindec de rănile și traumele din trecut.

Am mereu partenerul potrivit lângă mine, care îmi arată ce lucruri trebuie să mai îmbunătățesc

Nu îi atribui lui reponsabilitatea pentru ceea ce simt, pentru fricile mele

Mă iubesc și îmi asum responsabilitatea pentru fericirea sau nefericirea mea.

Lucrez permanenent, constant cu mine astfel încât să devin cea mai bună variantă a mea, astfel încât să devin o femeie iubitoare, răbdătoare, înțelegătoare, înțeleaptă și fericită

Întrucât devin pe zi ce trece cea mai bună variantă a mea, îmi crește încrederea în mine și am o părere din ce în ce mai bună despre mine. Tocmai de aceea, încrederea că partenerul meu va rămâne acolo doar dacă trebuie să rămână, crește și ea

Nu am motive pentru care să mă tem sau să am frici în această direcție

Mă iubesc, mă respect și sunt demnă de a fi iubită

Am răbdare cu mine și înțeleg că ma aflu într-un proces de schimbare și evoluție care nu poate veni de azi pe mâine. Totusi, nu mă concentrez pe ceea ce îmi lipsește sau ceea ce nu am și îmi aduc aminte să apreciez la mine lucrurile minunate pe care le posed și pașii pe care i-am făcut deja

Sunt răbdătoare, înțeleaptă și blândă cu mine însumi

You may also like...